Arbeid

Edge Kayak

Edge Kayak AS ble stiftet i 2022 av Edd Bjørke, Linda Hatmosøy og Bjørn Eilertsen. Selskapet har som sin visjon å ta posisjon som en innovativ og fremtidsrettet utvikler
av kajakker og ekstrautstyr, og selskapet lanserte sitt første produkt sommeren 2023, kajakken Alnes Ocean, den første helnorske serieproduserte kajakken. Firmaet ønsket seg en leken, røff profil og en nettside/nettbutikk med brukervennlighet og godt innhold i fokus. 

Tjenester

Visuell identitet
Innhold
Webdesign
Profilering

År

2022/2023

Ferge på fjorden

Lekivalen

Redesign-prosjekt for aktivitetsfestivalen «Lekivalen» som er et årlig arrangement i regi av SBM Arena. I forbindelse med 10 års jubileumet i 2022 fikk Lekivalen oppdatert profil og markedsføringsstrategi. 

Tjenester

Visuell identitet
Markedsføring
Innholds-produksjon

År

2022

Link

Lekivalen FB
Lekivalen IG

Scandinavian Crayon Company

Scandinavian Crayon Company var i en gründer-fase og trengte nettside med nettbutikk for å selge sine fysiske produkter. I tillegg la vi en strategi for videre markedsføring av produktene til SCC. Det ble jobbet med synlighet og merkevarebygging. 

Tjenester

Webdesign
Webutvikling
Markedsføring
Strategi

År

2022

C Food Norway

C Food Norway

C Food Norway ønsker å endre måten blå mat konsumeres på ved å utnytte 100 % av fangsten fra hvitfisk. Fra matavfall til menneskemat. Dette gjør de ved å utvikle smakfull sjømat fra biprodukter. C Food Norway vi ha som mål å finne de beste løsningene for forbrukerne og for planeten.

Webdesign: Randi Skarbø.
Webutvikling: Monica Myklebust

Tjenester

Webutvikling

År

2021

Link

Fiive AS profilhåndbok mockup

Fiive

Fiive er et team på fem bestående av interiørkonsulenter og fotografer. De leverer skreddersydde løsninger til nærings- og boligmarkedet. Fiive jobber både med produkt og bolig. De plukker kompetanse innad i teamet tilpasset det enkelte prosjekt. 

Tjenester

Visuell identitet

År

2021

Vil du høre mer om hvordan jeg kan hjelpe deg med merkevarebygging og markedsføring?