Arbeid

Fiive AS profilhåndbok mockup

Orange Aerial

Orange Aerial er et tjenesteselskap for luftfilming som leverer avanserte gyrostabiliserte kameraplattformer for film- og TV-industrien. OA har også et stort utvalg av kameraer og objektiver for utleie. OA jobber med flere store produksjoner i inn- og utland og ønsket å bli mer synlig digitalt, blant annet gjennom oppgradert nettside.

Tjenester

Webdesign
Webutvikling

Edge Kayak logo

Edge Kayak

Edge Kayak AS ble stiftet i 2022 av Edd Bjørke, Linda Hatmosøy og Bjørn Eilertsen. Selskapet har som sin visjon å ta posisjon som en innovativ og fremtidsrettet utvikler
av kajakker og ekstrautstyr, og selskapet lanserte sitt første produkt sommeren 2023, kajakken Alnes Ocean, den første helnorske serieproduserte kajakken. Firmaet ønsket seg en leken, røff profil og en nettside/nettbutikk med brukervennlighet og godt innhold i fokus. 

Tjenester

Visuell identitet
Innhold
Webdesign
Profilering

Lekivalen banner

Lekivalen

Redesign-prosjekt for aktivitetsfestivalen «Lekivalen» som er et årlig arrangement i regi av SBM Arena. I forbindelse med 10 års jubileumet i 2022 fikk Lekivalen oppdatert profil og markedsføringsstrategi. 

Tjenester

Visuell identitet
Markedsføring
Innholds-produksjon

Scandinavian Crayon Company

Scandinavian Crayon Company var i en gründer-fase og trengte nettside med nettbutikk for å selge sine fysiske produkter. I tillegg la vi en strategi for videre markedsføring av produktene til SCC. Det ble jobbet med synlighet og merkevarebygging. 

Tjenester

Webdesign
Webutvikling
Markedsføring
Strategi

C Food Norway

C Food Norway

C Food Norway ønsker å endre måten blå mat konsumeres på ved å utnytte 100 % av fangsten fra hvitfisk. Fra matavfall til menneskemat. Dette gjør de ved å utvikle smakfull sjømat fra biprodukter. C Food Norway vi ha som mål å finne de beste løsningene for forbrukerne og for planeten.

Tjenester

Webutvikling
SOME

Vil du høre mer om hvordan jeg kan hjelpe deg med merkevarebygging og markedsføring?